Garantie si retur

swiss24.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Cargus, Livrare in 1-2 zile lucratoare, 17 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300.00

Politica de retur

In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

 

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, adica NEPURTATE, in termen de 10 zile  de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul firmei de curierat Cargus sau prin o alta firma de curierat. NU SE ACCEPTA LA PLATA COLETELE TRIMISE CATRE SWISS24.RO CU RAMBURS. swiss24.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile lucratoare in contul bancar indicat de client . Suma inapoiata nu include si cheltuielile de transport. Din motive de igiena nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a swiss24.ro . Produsul va fi trimis in termen de 5 zile de noi catre dumneavoastra din momentul in care primim produsul deteriorat.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca swiss24.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Cumparatorul va notifica swiss24.ro prin email la office@swiss24.ro asupra intentiei sale de returnare a bunurilor, specificand numarul comenzii si obiectele pe care doreste sa le returneze si contul bancar in care doreste restituirea contravalorii produselor

Coletul cu produsele returnate va fi trimis de catre client prin Cargus sau o alta firma de curierat, fara ramburs si cu transportul achitat la adresa : aleea muzicii nr 17,Constanta.Destinatar : sc gd premium store srl . Costul returnarii produselor va fi suportat de client.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor in cazul returului de la swiss24.ro catre client si de la client catre swiss24.ro  revine in  sarcina clientului. VA RUGAM SA VA ASIGURATI DE INDEPLINIREA CONDITIILOR DE MAI SUS INAINTE DE A RETURNA UN PRODUS. IN CAZ CONTRAR NE PARE RAU DAR NU VA PUTEM RESTITUI CONTRAVALOAREA ACESTUIA.

In momentul lansarii unei comenzi clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus !